Твитер промоција на PrimeXPT - Подарок од $250 USDT

Твитер промоција на PrimeXPT - Подарок од $250 USDT
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: $250 USDT

PrimeXBT претставува Трговски бонус од 250 долари, промо на Твитер за организирање натпревар за прослава на зголемувањето на цената на Ethereum! Учесниците во кампањата треба да одговорат на прашањето во коментар и 2 учесници со најдобар одговор ќе добијат БОНУС од 250 УСД.

Датум на завршување: Ограничено време

Достапно за: Сите трговци

Како да учествувате:
Следете ги овие чекори и 2 среќни корисници ќе добијат по 250 долари во $USDT:
1️⃣Следете@PrimeXBT на Твитер.
2️⃣Означете пријател
3️⃣Коментирајте каде мислите дека $ETH е следната

Со среќа!

Повлекување:
  • Само добивката може да се повлече под услови и промоции.
Thank you for rating.