Како да се повлечете од PrimeXBT
Упатства

Како да се повлечете од PrimeXBT

Како да се повлече крипто Можете да ги повлечете вашите дигитални средства на надворешни платформи или паричници преку нивната адреса. Копирајте ја адресата од надворешната платфо...
Често поставувани прашања (ЧПП) за сметка, безбедност, депозит, повлекување, трговија со PrimeXBT
Упатства

Често поставувани прашања (ЧПП) за сметка, безбедност, депозит, повлекување, трговија со PrimeXBT

Сметка Како можам да ја заштитам мојата PrimeXBT сметка? Препорачуваме да користите единствена комбинација на е-пошта + лозинка што не ја користите за други услуги. Исто...