Promovimi në Twitter PrimeXPT - Dhuratë prej 250 USDT

Promovimi në Twitter PrimeXPT - Dhuratë prej 250 USDT
  • Periudha e promovimit: E pakufizuar
  • Promovimet: 250 dollarë USDT

PrimeXBT po prezanton një bonus tregtimi prej 250 dollarësh, promovim në Twitter për organizimin e një konkursi për të festuar rritjen e çmimit të Ethereum! Pjesëmarrësit e fushatës duhet t'i përgjigjen pyetjes në komente dhe 2 pjesëmarrës me përgjigjen më të mirë do të marrin një BONUS prej $250.

Data e përfundimit: Koha e kufizuar

E disponueshme për: Të gjithë tregtarët

Si të merrni pjesë:
Ndiqni këto hapa dhe 2 përdorues me fat do të marrin secili 250 dollarë në USDT:
1️⃣Ndiq@PrimeXBT në Twitter.
2️⃣Etiketoni një mik
3️⃣Komentoni ku mendoni se $ETH po shkon më pas

Paç fat!

Tërheqja:
  • Vetëm fitimet mund të tërhiqen sipas kushteve dhe promovimeve.
Thank you for rating.