PrimeXBT Hap llogari - PrimeXBT Albania - PrimeXBT Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT


Si të hapni një llogari në PrimeXBT


Si të hapni një llogari PrimeXBT [PC]

Hapi 1: Vizitoni PrimeXBT.com

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 2: Klikoni Regjistrohu në këndin e djathtë të ekranit tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 3: Do të shihni faqen e Regjistrimit

 1. Fusni adresën tuaj të plotë të emailit

 2. Vendosni fjalëkalimin tuaj

 3. Zgjidhni shtetin/rajonin tuaj dhe shkruani numrin tuaj celular.

 4. Klikoni për të rënë dakord me Termat dhe Kushtet

 5. Kliko Regjistrohu

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 4: Konfirmoni regjistrimin tuaj duke futur kodin PIN 4-shifror që merrni me email. (Kodi PIN do të dërgohet në emailin tuaj, do të gjendet në dosjen tuaj të postës elektronike ose në të gjithë dosjen e inbox-it).

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Hapi 5:
 1. Zgjidhni vendin e vendbanimit tuaj

 2. Klikoni Finish

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Shënim:
Informacioni i numrit të telefonit është opsional kur regjistroheni dhe mund të përdoret për të lidhur llogarinë tuaj PrimeXBT me numrin tuaj celular pasi të zbatojmë këtë veçori. Për më tepër, ai do t'i lejojë klientët të përdorin veçorinë e mbështetjes telefonike (telefononi sipas kërkesës) pasi ne planifikojmë ta prezantojmë atë në të ardhmen e afërt.

Si të hapni një llogari PrimeXBT [APP]

Hapi 1:
 1. Hapni aplikacionin PrimeXBT: Aplikacioni PrimeXBT iOS ose Aplikacioni PrimeXBT Android që keni shkarkuar

 2. Klikoni Hap llogarinë në fund të ekranit tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Hapi 2:

 1. Fusni adresën tuaj të plotë të emailit

 2. Vendosni fjalëkalimin tuaj

 3. Zgjidhni shtetin/rajonin tuaj dhe shkruani numrin tuaj celular.

 4. Klikoni për të rënë dakord me Termat dhe Kushtet

 5. Kliko Regjistrohu

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Hapi 3: Konfirmoni regjistrimin tuaj duke futur kodin PIN 4-shifror që merrni me email. (Kodi PIN do të dërgohet në emailin tuaj, do të gjendet në dosjen tuaj të postës elektronike ose në të gjithë dosjen e inbox-it).

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 4:

 1. Zgjidhni vendin e vendbanimit tuaj

 2. Klikoni Finish

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Shënim:
Informacioni i numrit të telefonit është opsional kur regjistroheni dhe mund të përdoret për të lidhur llogarinë tuaj PrimeXBT me numrin tuaj celular pasi të zbatojmë këtë veçori. Për më tepër, ai do t'i lejojë klientët të përdorin veçorinë e mbështetjes telefonike (telefononi sipas kërkesës) pasi ne planifikojmë ta prezantojmë atë në të ardhmen e afërt.

Shkarkoni aplikacionin PrimeXBT

Aplikacioni PrimeXBT iOS

Hapi 1:

 1. Hyni me Apple ID tuaj, hapni App Store.

 2. Zgjidhni ikonën e kërkimit në këndin e poshtëm të djathtë; ose Kliko këtu PrimeXBT App iOS për ta shkarkuar në telefonin tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 2:

 1. Futni PrimeXBT në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin.

 2. Shtypni GET për ta shkarkuar.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 3: Kthehuni në ekranin tuaj bazë dhe hapni aplikacionin tuaj PrimeXBT për të filluar.


Aplikacioni PrimeXBT Android

Hapi 1:

 1. Hapni Google Play

 2. Futni PrimeXBT në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin ; ose Kliko këtu PrimeXBT App Android për ta shkarkuar në telefonin tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

2. Kliko Instalo për ta shkarkuar;

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 3: Kthehuni në ekranin tuaj bazë dhe hapni aplikacionin tuaj PrimeXBT për të filluar.


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si mund ta siguroj llogarinë time PrimeXBT?

Ne ju rekomandojmë të përdorni një kombinim unik Email+Fjalëkalim që nuk po e përdorni për shërbime të tjera. Gjithashtu, ne rekomandojmë shumë aktivizimin e 2FA (autentifikimi me 2 faktorë) dhe njoftimet e hyrjes. Këto veçori mund të aktivizohen në llogarinë tuaj.


A mund ta ndryshoj emailin tim?

Meqenëse emaili juaj është forma e vetme e ID-së në PrimeXBT, nuk është e mundur të ndryshoni emailin e llogarisë.


Kam humbur ose rivendosur pajisjen/telefonin tim 2FA

Kur aktivizoni 2FA në llogarinë tuaj, do të merrni një kod rezervë 16-shifror. Ky kod mund të përdoret për të rivendosur kodet e kohës 2FA për llogarinë tuaj. Thjesht shtoni një gjenerator të ri të kodit të kohës në aplikacionin tuaj 2FA dhe futni kodin rezervë 16-shifror.


A ka PrimeXBT KYC?

Jo, nuk kërkohen dokumente . Ne e respektojmë privatësinë tuaj gjatë tregtimit të monedhave dixhitale, kjo është arsyeja pse ne nuk kërkojmë që klientët tanë t'i nënshtrohen procedurave KYC, duke ekspozuar informacione personale.


Si të lidhni Google Authenticator?

Referojuni këtu

Si të identifikoheni në PrimeXBT


Si të hyni në llogarinë PrimeXBT [PC]

Hapi 1: Vizitoni PrimeXBT

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Hapi 2: Shtypni butonin Hyrja në të djathtën e sipërme të ekranit tuaj
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 3: Do të shihni faqen e hyrjes

 1. Shkruani emailin tuaj të regjistruar në PrimeXBT

 2. Plotësoni fjalëkalimin tuaj

 3. Klikoni Identifikohu

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT


Si të identifikoheni në llogarinë PrimeXBT [APP]

Hapi 1: Hapni aplikacionin PrimeXBT që keni shkarkuar në telefonin tuaj. Mund të klikoni gjithashtu aplikacionin PrimeXBT iOS ose PrimeXBT App Android për të hapur aplikacionin PrimeXBT.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Hapi 2: Shtypni butonin Hyrja në fund të ekranit tuaj
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Hapi 3:

 1. Shkruani emailin tuaj të regjistruar në PrimeXBT

 2. Plotësoni fjalëkalimin tuaj

 3. Klikoni Identifikohu

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si të çaktivizoni njoftimet me email?

Njoftimet e hyrjes me email mund të çaktivizohen nga menyja e cilësimeve të llogarisë suaj.

 1. Hyni në llogarinë tuaj PrimeXBT

 2. Klikoni Cilësimet

 3. Çaktivizo njoftimet e hyrjes me email

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT


Ku mund ta kontrolloj historinë time të hyrjes?

Të gjitha hyrjet në llogarinë tuaj pasqyrohen në menynë e Cilësimeve, nën Hyrjet e fundit.

 1. Hyni në llogarinë tuaj PrimeXBT

 2. Klikoni Cilësimet

 3. Të gjitha hyrjet tuaja pasqyrohen në seksionin e hyrjes së fundit

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT


A mund ta ndryshoj fjalëkalimin tim

 1. Hyni në llogarinë tuaj PrimeXBT

 2. Klikoni Cilësimet

 3. Kliko Ndrysho fjalëkalimin

 4. Do të shihni Faqen e Ndryshimit të Fjalëkalimit:

 • Futni fjalëkalimin tuaj aktual
 • Futni fjalëkalimin tuaj të ri
 • Konfirmoni fjalëkalimin tuaj të ri

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në PrimeXBT

Thank you for rating.